Trustand

Advies standbouw

Standbouw op maat!


Prijsgunstige standbouw

Er zijn honderden standbouwers in Nederland, maar welke hebben die goede prijs-kwaliteit verhouding, die u zoekt? Wij hebben een aantal standbouwers geselecteerd, die naar onze ervaring een optimale prijs-kwaliteit bezitten. Of het nu gaat om een eenvoudige systeembouwstand of een 'high quality' stand op basis van ontwerp, wij kunnen u beiden bieden tegen een scherpe prijs.


Ontwerptraject gratis

Een stand met enkel witte wanden en een berging behoeft geen ontwerp, maar wilt u een stand met een unieke uitstraling, met eigen kleurstelling en logo's, dan kunt u een ontwerptraject ingaan. U geeft ons een wensenlijstje (of we komen een keer langs om uw wensen te bespreken) en dan kan een standbouwer aan de slag met het maken van een eerste ontwerptekening en eerste begroting.

Bevalt dit, dan gaan we verder met aanscherpen totdat er een eindontwerp ligt en definitieve begroting. In elk geval is het eerste ontwerptraject gratis.


Ontzorgen

Van aanbesteding tot realisatie, wij managen het complete standbouwtraject. Deelname aan een beurs is op zich al arbeidsintensief. Wij kunnen een groot deel van dit werk uit uw handen nemen, door alles wat met standbouw te maken heeft voor u te regelen, of het nou om de stroomaanvraag gaat, het bestellen van meubilair of regelen van audiovisueel materiaal.


Wij kosten u niets

Onze diensten zijn voor u gratis, want wij hebben commissie-afspraken met de bij ons aangesloten standbouwers. Zij betalen ons voor relatiebeheer en bemiddeling, iets waar een hard werkende standbouwer vaak te weinig tijd voor heeft. Bovendien kennen wij de prijzen en beoordelen we de offertes van standbouwers op hun scherpte. Dus uiteindelijk bent u met ons niet te duur uit.